time flies by

redan torsdag igen. Det är galet vad tiden går fort, usch! Idag har vi hängt på vanguard university där Sarah går. Kikade omkring på campus, var med på en lektion och käkade på subway och chillat lite lätt. Ikväll blir det en tripp till south cast plaza också. Inge större fel så att säga (;
annars i veckan har vi vart på lifegroup- taco fiesta. Människorna där är heeelt underbara. Ett litet urval av foton finns på facebook. vi har sjungit i kör på WACA (worship and creative art) och hängt med folket.

Imorgon är det newport women på morgonen i vanlig fredagsordning.. Jeremy Camp har konsert i Santa Ana på kvällen och vi hade hoppats på att få möjlighet att dra dit. men vi får se.. annars är ju fredagsmys aldrig fel heller!

på söndagens kvällsmöten är ämnena först familj, äktenskap. och den senare gudstjänsten: dating, äktenskap och sex.blir spännande att se den amerikanska synvinkeln på hela relationsgrejen.

mina vänner. jag har varit på jordens vackraste plats:

kan jag få gifta mig där tack?

snabb uppdatering

tillbaka hos Sandy igen efter tva veckor hos Jane. Time flies by.. den har helgen har vi vart med LG upp till Big Bear.. paminde mkt om hemma. kallare luft och liknande landskap. var vandring toppades av bestigning av nagra gigantiska stenar. som ett berg eller natt. inga fel.
trivs fortfarande som fisken i vattnet, njuter sonder av livet och bara mar gott. Idag ar det sondag och det ar kyrkan hela dagen. det ar underbart gott folk!!!
ska snart dra vidare och fixa lite innan men tankte snabbuppdatera lite. internet pa min dator fungerar inte langre sa det blir inte lika mkt uppdateringar som jag tankt nu de har sista veckorna. vill inte ens tanka pa att det ar sa kort tid kvar.. usch och fy!
nej nu ska jag bege mig! tjo

costumepartyyyy!

Gårdagen började med att vi for med några till Lake Elsinore, drygt en timme härifrån. Körde omkring i landskapet, gick omkring lite och njöt av dagen. Som var vaaaaaaarm.
Vi slog ihjäl timmarna fort, och plötsligt var det dags för vårt första costumeparty...! Jag&läckerLouise var charlies änglar, bilder kommer eventuellt upp senare ;p
själva festen var nästan som att vara med i en amerikansk highschool film,med dansgolv, hög musik och massa godis:) och alla hade klätt ut sig helt seriöst. Halloween är en stor grej här..

Idag är det söndag så det är snart dags för första mötet:D vi höres senare sverige!


RSS 2.0