fredagnatt

ungdomarna i kyrkan var iväg på sin kickoff helg, så vi hängde här hos mig ikväll. Mycket trevligt var det.. det är otroligt fina människor och jag tror jag kommer trivas mycket bra! Vi träffades idag och ska träffas imorgon också.. så det börjar ju bra;)

får ju mail titt som tätt från den koreanska familjen nu. Den koreanska storebrorn är orolig och påminner mig om att äta rätt, vara hälsosam och försiktig, även då det gäller pojkvänner... Det känns som att dom verkligen bryr sig, och att valet de gjorde för nästan 20 år sen kanske inte var det lättaste. Eller så har jag blivit blödig på sistone. hursomhelst, nu är det högst ett år innan jag reser dit. Tiden kommer gå fort med tanke på att det var sex månader sedan vi gjorde första kontakten..

men men
nu ska jag sova. blir en social dag imorgon också!

godnatt

NYTT

tänkte fräscha upp bloggen lite grann nu när årstiden och allt förändras.. Hoppas det går i visa alla webbläsare bara

O nu kommer fotona på lägenheten också!
Vad tycker ni?=))

detta är vardagsrummet+ min säng



en bit av hallen (tavlan av vårt hus är ritad av min biologiska mamma)



och köket, där jag nästan är mest:) (blommorna fick jag av min hyresvärd!)


en jönköpingsbo!

Eller säger man jönköpingbo?
Nu har jag äntligen med fantastiska Emmas hjälp lyckats ta mig ut på internet utan att vara rädd för att snålsurfa på nån annans trådlösa. Även om jag nu vet hur jag gör;)

Nu, efter ett par dagars slit, rännande på affärer och stor tålamod tycker jag att det ser riktigt bra ut i lägenheten. Ska diska undan och städa upp ordentligt så alla spår ifrån flytten är borta. Får väl lägga upp bilder här lite senare..Jag har även lyckats bli dunderförkyld så det jag allra helst skulle vilja göra är att vila hela dagarna tills skolan börjar så jag är frisk och kry. Eller ja, hyfsat..

Imorse klev jag upp tidigt för att äta frukost med föräldrarna innan de börjar sin hemresa. Så nu är jag här alldeles själv, det känns lite läskigt... =)

men nu ska jag fortsätta med mitt. höres!

22/8

Vad kan man säga?

Nu är allting i princip färdigt inför den dryga bilresan imorgon. Jag kommer sakna vilhelmina så oerhört under tiden jag är borta. Vem vet vad som händer sedan? Men jag kommer ju hem till jul i alla fall, och sedan räknar jag med BESÖK ;D 
Återkommer väl då jag fått iordning lägenheten och allting.

SEE YOU! =)


20/8


det kommer ta tid innan jag fått data och internet att funka därnere så bäst att passa på här hemma nu när jag har folk som kan. fast jag tror jag kanske kan fixa det... har åtminstone beslutat mig för att köpa en laptop nu efter min storebrors goda råd. Han är bäst:)

Det finns en historia som jag alltid gillat, och som jag tyckt varit sann.. nu kan jag den inte i huvudet men det går ungefär som "Jag bad Gud om att bli smart, och han gav min problem att lösa". Och i slutänden är poängen att "jag fick inte det jag bad om, jag fick det jag behövde" ungefär.. och vem tror ni inte skriva samma historia, fast på engelska såklart, till mig? Min biologiska mor. Jag tycker det var lite små roligt bara..
fast Gud ger bönesvar rakt av också såklart. För vad annat är det då det gått så bra med sökandet, hittandet och fortsättningen på kontakten med min biologiska familj? Det man kan kalla enorm tur, väljer jag att kalla bönesvar

imorrn är det full fart igen. godnatt!


2/8

det är full rulle. På dagarna är man på jobbet, och senare på kvällarna så försöker man träffa så mycket folk man bara kan. Igårkväll blev jag bjuden på thé och goheters kaka av tovelina. Det smakade väldigt gott, hade en del framkallade skrattanfall. Som att jag hade grenar i håret och linnet ut och in. Fick lite ont i magen av allt skrattande
Ikväll efter en snabbdusch kom mika och adam och hämtade mig innan det blev ett besök nere på strandvägen. såg lite roliga youtube filmer innan vi satte igång att spela alfapet. I slutet urartade orden en del, men kul var det=D och det är alltid lika roligt då mika kommer hem på besök. Så får man träffa extra storebröderna lite. De är helt underbara

nu tänkte jag försöka råda bot på min begynnande huvudvärk med lite trocadero och naps. Imorgon blir det jobb igen och sen är det inte länge kvar..

min koreanska mamma skrev i senaste brevet att vi kanske borde göra en bok av våra brev tillsammans, och jag tycker det är en bra idé. För vi bägge två sparar på varandras brev i pärmar. Gör man en bok med några ex har man ju det sparat ordentligt^^
Dessutom såg hon möjligheten att hon kunde hälsa på mig innan jag hälsade på henne. Mamma och pappa (mina svenska) tyckte det var jättekul och började planera hur det skulle gå till.
Men än så länge tar vi en dag i taget så får vi se hur det blir. Det känns bra i alla fall, och knuten i magen har lösts upp.

um..

nu höres vi.

RSS 2.0