lördag

igår på kommunikationen skulle vi vittna. Nästa fredag är det dags att predika.. detta är mitt vittnesbörd

Jag är uppvuxen i en kristen familj, men det är inte enbart därför jag är kristen. Jag är kristen därför att jag själv fått möta Gud och känns hans kärlek. I hela mitt liv har känslan att inte duga, vara god nog och bara otillräcklig varit nära till hands. Det kan man ju analysera sönder om man vill, men den känslan har varit min följeslagare. Men gång på gång så möter Gud mig mitt i mina tårar och brustenhet. Då man känner sig som minst och ovärdig så tar Guds nåd vid. Då man bara har frågor utan svar, så finns Gud ALLTID kvar. Jag kan inte förneka Guds kraft, det har hänt för mycket i mitt liv. Alla operationer, alla saker man gått igenom, då livet gått i kras. Så har man lyckats höja sig över sina omständigheter, bli hel.. men inte av mig själv. Gud bär mig igenom det tuffa. Det gör det inte mindre tufft, eller att hela livet vart på rosor. Absolut inte. Men för mig har det varit en väldig tröst, och en styrka att veta att jag aldrig någonsin går igenom något ensam. Oavsett hur ensam jag kan känna mig. Så möter jag den Gud som är kärleksfull och full av nåd. Den Gud som jag bygger mitt liv på. Så oavsett vilka stormar som kommer, eller hur mycket jag själv faller sönder. Så är Gud den klippa som aldrig kommer svika


nyheter

Nu är jag lite uppdaterad om program och sånt. Kommer mest troligt få en hel del tid tillsammans med den biologiska familjen vad jag förstått. Två hela dagar är "sökning efter sin familj". Men jag har ju redan hittat den så jag lär väl få umgås med dem.. ojoj

Biljetterna är bokade, åker via Paris från Sthlm. Nästan 20 flygtimmar totalt. Kommer komma hem och vara helt slut i huvudet. Åker på söndagmorgon och i och med tidsskillnaden så hinner jag hem till då tåget från sthlm hem till vilhelmina går. YES!

vet int riktigt vad jag ska utelämna och inte. Jag är nervös, och glad, och skräckslagen.
Jag har aldrig åkt ensam så långt nångång i hela mitt liv.
Men fy vilket äventyr!!!!

o sen kommer jag bo på HILTON. Det ska tydligen vara rätt känt och rätt fint, så det är ju bra:)

NÖÖÖJD! jajjemänasn

Gud är brutalt god, han gör massa coola saker. nu måst ja no iväg igen

TJOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!

ja kom me! ja kom me!!!!!!
detaljerna är inte riktigt fixade än, men 8-13 december är jag i korea. Blev vald tillsammans med 39 andra, världen över, till att bli inbjuden till seol. OKF betalar uppehället, flygbiljetten och allt därtill. Kommer få chans att träffa den biologiska familjen lite etc.etc.etc.

:D


fatta vilket bönesvar. hela klassen hjälptes åt att be och simsalabim =) GUD ÄR GOD!!!! för hur stor är chansen att man ska bli vald?! Är ensam från sverige som är vald, fast förhoppningsvis inte från europa.. tror att det var någon tjej från landet jag inte riktigt kan stava till, det neutrala landet. S w e nått:)
 40 stycken från hela världen, och jag är bland dom...! Det är inget annat än bönesvar.. tjohooo=))

RSS 2.0