freeeedagsmys!

Idag ringde klockan sjukt tidigt, det var kallt och vi frös. Så det blev en kaffe och plain bagel på starbucks innan newport women. Inga fel alls:) Som vanligt var det riktigt bra och det är kul att träffa många människor. Vi fixade lite småsaker till vår halloween-outfit strax efteråt tillsammans med Jordan och sen blev det fredagshäng med Ryan. Den här gången åt vi thai-food, hyrde film och hade en allmänt bra fredagkväll.



läckerLouise på restaurangen



fredagsmys med gitarrspelande!

_________

Jesus, I pray
Take all my mistakes
Throw them away
Destroy them for my sake

Jesus, I call out 'cause I'm sorry
Because I fall so short of your glory
To the best of my ability
I'm practicing humility
And I lay myself before
'Cause less is more

All that I have
I lay before
With my pride on the floor
Cause to you less is more
All that I have
I lay before
With my pride on the floor
Cause to you less is more

I pour out myself
All that I am
You love me so much
That you fill me again
And may these words on my heart, on my lips
Somehow mean so much more than this

Jesus, I pray
Know what I'm trying to say

All that I have
I lay before
With my pride on the floor
'Cause to you less is more
All that I have
I lay before
With my pride on the floor
Cause to you less is more

I pour out myself, before you, oh Lord
I hold nothing back, 'cause to you less is more
And may these words on my heart on my lips,
Somehow mean so much more than this

Jesus, I pray
Just know what I'm tryin' to say

Jesus, I plead
Please purify me
Make my heart clean
Drench me with your mercy
Jesus, I pray
I love you, I need you
For the rest of my days
I swear I will seek you
To the best of my ability
I'm practicing humility
And I lay myself before
'Cause less is more.

what an amazing day

Har varit en helt otrolig dag idag. Ryan hämtade upp oss strax efter nio och vi körde in mot Los Angeles. Det första vi gjorde var att ta oss sånära hollywood skylten som möjligt för att fota lite. Bilder finns på facebook.
Därefter körde vi ner till LA Inc. för att ta lite mer kort, där dom precis höll på spela in fler nya avsnitt av serien. Lunchen intogs på en kinesisk-japansk-koreansk restaurang där vi smakade sushi för för första gången. love it!
Därefter blev det walk of fame, en biltur genom beverly hills och solnedgång i santa monica. Underbart vackert!

Vi är så välsignade här, med våra nya vänner som är så otroligt sköna människor. Det är gott att vara här, och jag är lyckliglyckliglycklig.

it's your love that has saved me. it's your blood that has claimed me



   

sushi                   beverly hills      



 
Louise and I                  on our way home




newport beach

visst blir ni förvånade nu när jag börjar uppdatera lite mer?! :) tänkte försöka börja bli bättre på lägga upp kassa mobil-bilder också så håll till godo. ikväll har vi vart på waca. worship and creative art.. väldigt intressant! kul att höra fler ledare tala också.
imorrn ska vi åka med en kompis till Los Angeles, så vi tänkte hinna avverka beverly hills, hollywood och santa monica också. blir nog tokskoj!!

vi bor för tillfället mindre än 5 minuters promenad från stranden. solnedgång i newport beach:


idag lyckades vi få mitt hår att stanna plattat. och mamma: här är skinnjackan som kostade kring 100lappen:


monday

igårkväll var det touching heaven worship night. grymt grymt grymt bra.
vad nytt? igår flyttade vi ifrån sandy till en kvinna som heter Jane. Hon bor sjukt nära stranden så på måndags-ledigheten ska vi hänga på beachen hade vi tänkt. här ska vi bo i två veckor ungefär innan det är dags att flytta tillbaka igen ett par veckor. usch vad tiden går
Louise duschar och jag ligger i sängen med hunden Bella. Hon är liten som en katt och mer kelsjuk än nån annan jag träffat tidigare. fort en hund

ikväll ska vi till kontoret igen och hjälpa till. sweeet

soligt å varmt härborta btw


Fredagsmys!

jag tycker ni är lite dåliga på skriva kommentarer gott folk. tänkte försöka skriva oftare och se om det hjälper:)

imorse klev vi upp extra tidigt för att fara på Newport women. Vi håller till på en italiensk restaurang, man kan få handmassage, fika och någonting att dricka. Idag fick vi blåbärs-scones med en god vaniljkräm till. Efter lite mingel så håller Dianne Wilson i undervisning, speciellt inriktat mot.... kvinnor:)

Då vi kommit hem igen bytte vi om och cyklade ner till stranden. Dåsade till i solen och njöt av vädret, Efter middagen myste vi mest på, köpte glass och åt kakor medan vi såg YESMAN. Färgade Louises hår som hon precis sköljt ur..!! Blir spännande att se hur det ser ut då det torkat.

Imorgon är en ny underbar dag. Lördagshäng innan det är full fart på söndag! that's aaaawesome gott folk. Tänkte promota de godaste hamburgarna också: In-n-out burger. Ni som var med mig i våras vet vad jag talar om. I skrivandets stund känner jag hur snålvattnet rinner till. GE MIG :)

hursomhaver. hoppas ni har det bra. och bara så ni vet: gratis för mig att ta emot sms ni skickar till mitt vanliga nummer. och det kostar inget extra för er trots jag är i USA. bra va?

nu är det sängen som väntar. godnatt mina vänner


uppdate

hallå sverige. efter lite påtryckningar så inser till och med jag att det är dags att uppdatera bloggen. jag har kastat upp en del bilder på facebook så där kan ni kika om ni har lust.

sen senast har det hänt endel. Vi har haft en IMAGINE-conference med christine caine från australien. Så vi joinade the creative-team och hjälpte till. Målade, fixade och donade. Var riktigt kul att hjälpa till!
Hrm, vi har besökt Laguna beach, fashion island och sout coast Plaza, ätit mer frozen yoghurt. Hängt med folk. Måndagkvällar är det football night och hottub. vi söndagarna vinkar vi välkomna till bilarna på parkeringen. bilarna som kommer alltså.
det är halloween i helgen så igår var det tävling i att skära i pumpor. En annan gång så var vi nere i downtown Disney med Lifegroup.

Försöker komma ihåg så mkt som möjligt.. tiden flyger förbi och snart är det dags att fara hem. det känns helt galet:p trivs verkligen bra här, längtar såklart efter er därhemma. men livet är gott här:)
söndagarna är så sjukt sjukt härliga så på söndagkväll längtar man redan till nästa.

you hold my world
in the palm of your hand
and I'm yours forever

Jesus I believe in you
Jesus I belong to you
you're the reason that I live
the reason that I sing
with all I am

I'll walk with you
wherever you go
through tears and joy
I'll trust in you

and I will live
in all of your ways and
your promises forever



lördag

hallå sverige!
tänkte försöka uppdatera lite om vad som hänt dagarna som gått medan jag fortfarande har det hyfsat i minnet:) Vi har hunnit med vår andra newport women möte, hängt med folk, BBQ och film mys, creed konsert, frozen yoghurt, härlig lovsång och bra undervisning. försöker suga åt mig så mycket det går under tiden som är här.  Det är gott att vara här och försöker njuta av varje stund. Visst finns det saker man saknar, och man jämför hela tiden pågrund av alla kulturkrockar. Men försöker fokusera på det jag faktiskt har här, än på det som väntar på mig därhemma. För ni kommer vara där, då jag kommer hem. right? :)

så det är ännu en solig dag idag. vilket betyder stranden tillsammans med några fina människor. Förhoppningsvis får vi vår efterlängtade glass också. imorgon är det kyrkan hela dagen och som jag ser fram emot det! Det är så härligt att vara här, och även fast jag inte någonstans skulle vilja bosätta mig i en byggnad varje dag hela dagen så är det här ett otrolig plats.
ni skulle vart här!

/evelina

RSS 2.0