Good morning!

10 am ar nog nytt rekord att sova till. skumt att det ar kvall i sverige:) Igar hade vi en riktigt skon dag, vi tog det riktigt lugnt pa morgonen. jag var ute och forsokte springa lite och rensa huvudet. Men fanns inga riktiga trottarer sa gav upp efter ett tag. Efter ett par timmar borjade vi ga mot 17th street och ROSS. Avverkade jack in the box som lunch dessutom. Nu har jag antligen en vaska som min bibel ryms i, hurra!
Da sandy slutat jobba for vi och storhandlade, gled in pa en makeupstore affar och kikade runt lite. Handlade lite mat och at sedan ute pa ett sjukt gott kinesiskt stalle. aawsome!
Pa kvallen sa var vi, liksom ett stort gang fran kyrkan, hembjudna till Nate och hans roomies for att se amerikansk fotboll. Onskade att det var fotboll istallet men vad gor man?:) Efter matchen drog vi oss ut till deras pool och jacuzzi dom hade pa sitt omrade.. inga fel sager jag!
Somnade gott och tankte ta an dagen med nya frascha krafter. Vi ska traffa tva supertrevliga tjejer, Rebecca och Sarah och hanga lite pa stranden innan det blir mexicansk lunch och senare lifegroup. typ  cellgrupp!
njut av dagen gott folk. det tanker jag gora!
kram

news from california!

Igarkvall fick vi flytta in hos en kvinna som heter Sandy. Har ska vi bo i en manad och det kanns hur bra som helst. Hon ar grymt trevlig och go, hjalpsam och alltdartill. kanns riktigt skont att vi har ett hem nu, aven om det ar tillfalligt!
Imorse var vi pa vart forsta sondagsmote, tre kvar! =) de ar sa grymt harborta ska ni veta. lovsangen ar sa skon, utmanande predikningar som man behover fa hora och sadar.. vi kommer nog alltid ga upp och ner hur vi kanner infor all kanske. men just idag kanns det sa bra. underbara grejer!
nu maste ja springa ivag igen innan det ar dags att dra vidare.
hejs

Newport beach

Sitter just nu och väntar tills klockan ska närma sig tolv. Då blir det beachen och ikväll är det ungdomsmöte. Hittills har vi träffat massa folk, vart på ett möte och lite smått och gott.
Senare ikväll ska vi få flytta in hos kvinnan vi ska bo hos. Blir skönt..
har lite problem med att få tiden rätt i huvudet, och en nalkande förkylning men vilka i-landsproblem. Har kommit fram till att folk i newport beach har rätt gott om pengar ändå.

vi hörs

soon to be

Nu är det onsdag. Om bara en liten stund ska jag bege mig in mot stan från NG-huset för att möte Louise. Nu är det nära, mina nerver och tvivel börjar smyga sig på en aning nu. Men jag har beslutat mig för att inte tänka för mycket, att inte analysera sönder det hela, som leder till att jag fegar ut då jag av hela hjärtat vill vara där.
Det är en spännande tid gott folk och jag kommer njuta. Njuta av nuet och försöka att inte tänka på framtiden..Kanske blir det större kaos då man kommer hem igen och inser att man inte har en aning om vad som väntar, eller så kanske man har fått något nytt att gå på. Och så väntar nya äventyr. Men en sak i sänder,


Lyckliga stunder

Ibland rusar man bara på i livet, som ett ånglok i högsta fart. Utan att stanna upp och verkligen njuta. Ibland känner jag att jag blivit tvärtom, jag njuter så mycket att jag inte planerar framåt. Man ska vara en riktig livsnjutare med framförhållning. Det vore väl någonting;) Det finns alltid något man kan njuta av, även om tillvaron ser ut som skit. Det är väl kvällens tanke I guess. Ibland blir man så fokuserat på det omvälvande, känslomässigt dramatiska som sker. och då ser jag inte mig själv som en ren dramaqueen.  Men så får man stanna upp lite, och bara njuta lite innan det är dags att gå vidare.

Ett riktigt sånt där moment då jag fysiskt stannade upp var då jag var i Korea. Allt var så intensivt och stressigt. Man dolde känslostormarna som gick fram och tillbaka och sov tungt men lite om nättren. Så var vi en dag på lotteworld. Luften var sådär klar, på gränsen till kall. Men kändes fris och härlig. Solen värmde öronen lagomt och på vägen mellan två attraktioner stannade jag till och blundade lite. Det kändes så härligt avslappnat. Så jag njöt lite av det,

mer livsnjutning åt folket i tider som dessa. :)

RSS 2.0